Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futuroloog, neemt ons mee naar een inspirerende toekomst..

De financial zal mee moeten bewegen en tegemoet moeten komen aan de razendsnelle groei in de mogelijkheden (en gevaren) van digitalisering en robotisering. Hoe ziet de wereld eruit als ‘dingen’ gaan betalen, algoritmes adviseren en blockchain administreert? Wat wordt het businessmodel als risico voorspelbaar is? Hoe ziet de financial van de toekomst eruit?

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt ons mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen..

Houd de website in de gaten voor het actuele programma.

Het congres Finance in het Onderwijs is het platform voor directie, financiële professionals en bestuurders werkzaam in de onderwijssector. We bespreken de laatste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO). Finance in het Onderwijs vindt plaats op 5 juni in Het Spant! in Bussum.

Interesse als bezoeker?
T/m 23 maart geldt een vroegboekkorting van €50,-. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien kunt u GRATIS een collega meenemen!
Schrijf nu in en ontvang €50 euro korting.

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in het Spant in Bussum!

Volg ons ook op Twitter via #finondnl

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN