Programma Finance in het Onderwijs 2018 bekend!

Trendwatchers en futurologen voorspellen het einde van een wereld die wij kennen en tonen een fascinerende toekomst van onze samenleving en maatschappij. Wat nu als je deze voorspellingen koppelt aan de ontwikkelingen in het onderwijs en de rol van de financial in het bijzonder? De verdergaande flexibilisering en individualisering leidt tot nieuwe vormen van onderwijs en schoolsoorten. Het vervagen van de traditionele onderwijskolommen en het vervlechten van onderwijs en bedrijfsleven, vraagt om samenwerking en organisatievormen over de bestaande instituties heen.

Met inspirerende visies van o.a.:

Marc Otto, Voorzitter College van Bestuur, LMC-VO Rotterdam

Welcome to the future
Richard van Hooijdonk, Trendwatcher en Futurist

Finance in school
Sjef Drummen, Onderwijskunstenaar, Directielid en co-founder Niekée en Agora onderwijs

We kennen de prijs, maar kennen we ook de waarde van onderwijs?
Marc Vermeulen, Hoogleraar Strategie en Innovatie non-profit

Investeren in onderwijs vergt meer dan alleen een betere bekostiging
Toine Janssen, Lid College van Bestuur, Conexus

En praktijkcases en workshops van:
Advisie, Ambion, CVO Rotterdam, Hogeschool Inholland, Innovatie nul13 (Merces), Onderwijsgroep Primus, PIANOo programmabureau e-factureren, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Quadraam Gelderse Onderwijs Groep (Datapas), ROC Deltion College Zwolle, Scholennetwerk De Basis, Schoolbegeleiding Zaanstreek Waterland

Het congres Finance in het Onderwijs is het platform voor directie, financiële professionals en bestuurders werkzaam in de onderwijssector. We bespreken de laatste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO). Finance in het Onderwijs vindt plaats op 5 juni in Het Spant in Bussum. Kijk voor het volledige programma op: www.financeinhetonderwijs.nl.

Kom je ook naar Het Spant op 5 juni?

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN