Marc Otto dagvoorzitter jaarcongres Finance in het Onderwijs

De financial zal mee moeten bewegen met deze ontwikkelingen en tegemoet moeten komen aan de razendsnelle groei in de mogelijkheden (en gevaren) van digitalisering en robotisering.

Zal de Blockchain-technologie ook haar intrede doen in het onderwijs? Dragen de bijna oneindige mogelijkheden van data-analyse en koppelingen bij aan het inzicht in de bedrijfsvoering van een school of vormen zij een bedreiging voor de veiligheid van systemen en de privacy van leerlingen / studenten en medewerkers?

Als de digitale mogelijkheden in de financiële functie toenemen, wat is dan nog de rol en het bestaansrecht van een financiële dienst of afdeling? Veel invoer- en analysewerk dat nog wordt gedaan door financiële medewerkers kan nu al worden vervangen door systemen en robots. Het lijkt voor velen van ons nog een “ver-van-mijn-bed-show” maar tien jaar geleden had ook nog niemand van de iPad of de smartphone gehoord.

Marc T. Otto
Marc begon zijn loopbaan als organisatieadviseur bij (Moret) Ernst & Young. Na zijn overstap naar Boertien Consulting zette hij zijn eerste voetstappen in het onderwijsveld als directeur Bedrijfsvoering bij de belangenbehartiger VOS/ABB. Vervolgens was hij zeven jaar lid van het College van Bestuur van het ROC Deltion College in Zwolle. Sinds anderhalf jaar is hij voorzitter van het College van Bestuur van LMC Voortgezet Onderwijs in Rotterdam. Marc is voor de derde keer dagvoorzitter van het congres Finance in het Onderwijs.

Na zes succesvolle edities van het Jaarcongres Finance in het Onderwijs, vindt op 5 juni 2018 de zevende editie plaats in het Spant in Bussum.

Het congres Finance in het Onderwijs richt zich breed op de portefeuillehouders financiën binnen het onderwijs. Van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).

Interesse als bezoeker?
Tot 16 maart geldt een vroegboekkorting van €50,-. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien kunt u GRATIS een collega meenemen!
Schrijf nu in en ontvang €50 euro korting.

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in het Spant in Bussum!

Volg ons ook op Twitter via #finondnl

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN