Is de blockchaintechnologie ook toepasbaar binnen het onderwijs?

Nederland is één van de voorlopers als het gaat om de toepassing van nieuwe technologieën die de basis vormen van de vierde industriële revolutie. Teun van Essen van Advisie neemt u mee door de tijd en schetst de toepasbaarheid van scenario’s van een nieuwe techniek; de blockchain in het onderwijs. Wat betekent dit voor de tijdig- en volledigheid van onderwijsinformatie als de tussenkomst van een ‘centrale autoriteit’ zoals het Ministerie van Onderwijs of DUO wegvalt? Laat je inspireren en volg de sessie van Advisie tijdens Finance in het Onderwijs op 5 juni in Het Spant in Bussum.

Het congres Finance in het Onderwijs is het platform voor directie, financiële professionals en bestuurders werkzaam in de onderwijssector. We bespreken de laatste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).

Deze 8e editie staat geheel in het teken van Toekomstgericht werken in het onderwijs. Trendwatchers en futurologen voorspellen het einde van een wereld die wij kennen en tonen een fascinerende toekomst van onze samenleving en maatschappij. Wat nu als je deze voorspellingen koppelt aan de ontwikkelingen in het onderwijs? Hoe speel je als financial in op de veranderende omgeving? Voor meer informatie: www.financeinhetonderwijs.nl.

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN