Investeren in onderwijs vergt meer dan alleen een betere bekostiging

Dit alles valt te herleiden tot één onderliggende oorzaak: een tekortschietende bekostiging van het basisonderwijs. De tering naar de nering zetten als oplossing is niet bepaald sfeerverhogend en stimuleert niet. Onder het motto “armoede maakt inventief” wordt een pleidooi gehouden om onderwijs anders te organiseren. Als Haarlemmerolie tegen de kwalen van een achterblijvende onderwijsbekostiging.

Toine Janssen is lid college van bestuur van Conexus. Ervaren met de bedrijfsvoering van het HBO, VO en PO. Niet aflatend in zijn streven om de achterblijvende bekostiging op het vizier van beleidsmakers te krijgen, maar vooral gedreven om waarde toe te voegen aan het onderwijs.

Na zes succesvolle edities van het Jaarcongres Finance in het Onderwijs, vindt op 5 juni 2018 de zevende editie plaats in Het Spant in Bussum.

Het congres Finance in het Onderwijs richt zich breed op de portefeuillehouders financiën binnen het onderwijs. Van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO). Tijdens dit congres komen innovatieve scholen met kansrijke onderwijsvisies aan het woord.

 

 

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN