Succesvol samenwerken bij IKC's

Bij deze workshop gaat het juist niet over de onmogelijkheden die de wetgeving met zich mee brengt, maar de mogelijkheden die binnen de bestaande wet- en regelgeving tot praktische oplossingen leiden. Het samenwerken (uitlenen van personeel), het opstellen van een gezamenlijke begroting en een sluitende businesscase. Daarnaast gaan we ook in op de verschillen in rapportages en van (financiële) verantwoordelijkheden. Sebastiaan Baauw, Partner Innovatie nul13, neemt u mee in de praktijk van vandaag.

Deze workshop u wordt aangeboden door Merces.

Na zes succesvolle edities van het Jaarcongres Finance in het Onderwijs, vindt op 5 juni 2018 de zevende editie plaats in het Spant in Bussum. U hoort inspirerende visies van o.a.: Marc Otto, Voorzitter College van Bestuur, LMC-VO Rotterdam, Richard van Hooijdonk, Trendwatcher en Futurist, Sjef Drummen, Onderwijskunstenaar, Directielid en co-founder Niekée en Agora onderwijs, Marc Vermeulen, Hoogleraar Strategie en Innovatie non-profit en Toine Janssen, Lid College van Bestuur, Conexus.

Met praktijkcases en workshops van:
Advisie, Ambion, CVO Rotterdam, Hogeschool Inholland, Onderwijsgroep Primus, PIANOo programmabureau e-factureren, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Quadraam Gelderse Onderwijs Groep (Datapas), ROC Deltion College Zwolle, Scholennetwerk De Basis, Schoolbegeleiding Zaanstreek Waterland.

Het congres Finance in het Onderwijs is het platform voor directie, financiële professionals en bestuurders werkzaam in de onderwijssector. We bespreken de laatste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in het Spant in Bussum!

Volg ons ook op Twitter via #finondnl

 

MEER NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Finance in het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN