Succesvol samenwerken bij IKC's

Bij deze workshop gaat het juist niet over de onmogelijkheden die de wetgeving met zich mee brengt, maar de mogelijkheden die binnen de bestaande wet- en regelgeving tot praktische oplossingen leiden. Het samenwerken (uitlenen van personeel), het opstellen van een gezamenlijke begroting en een sluitende businesscase. Daarnaast gaan we ook in op de verschillen in rapportages en van (financiële) verantwoordelijkheden. Sebastiaan Baauw, Partner Innovatie nul13, neemt u mee in de praktijk van vandaag.

Deze workshop u wordt aangeboden door Merces.

Na zes succesvolle edities van het Jaarcongres Finance in het Onderwijs, vindt op 5 juni 2018 de zevende editie plaats in het Spant in Bussum.

Het congres Finance in het Onderwijs richt zich breed op de portefeuillehouders financiën binnen het onderwijs. Van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO). Tijdens dit congres komen innovatieve scholen met kansrijke onderwijsvisies aan het woord.

Interesse als bezoeker?
T/m 23 maart geldt een vroegboekkorting van €50,-. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien kunt u GRATIS een collega meenemen!
Schrijf nu in en ontvang €50 euro korting.

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in het Spant in Bussum!

Volg ons ook op Twitter via #finondnl