Na zes succesvolle edities van het Jaarcongres Finance in het Onderwijs, vindt op 5 juni 2018 de zevende editie plaats in het Spant in Bussum.

Het onderwijs verandert. Nieuwe wet- en regelgeving, teruglopende leerlingenaantallen, fusies & nieuwe samenwerkingen en snelle technologische ontwikkelingen, zorgen voor een onzekere toekomst. De rol van de financieel manager verandert ook. Er wordt meer betrokkenheid verwacht bij de algehele beleidsbepaling voor de organisatie. Er zijn talrijke rapporten over volgeschreven, maar wat betekent dat in de praktijk?
De laatste financiële ontwikkelingen en trends in het onderwijs passeren de revue. Het congres richt zich breed op de portefeuillehouders financiën binnen het onderwijs. Van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).

Tijdens het uitgebreide programma van deze editie, gaan we in op: Toekomstgericht werken in het onderwijs.

Call for papers
Heeft u een interessant en leerzaam praktijkverhaal of een workshop, toegespitst op Finance in het Onderwijs? Of heeft u een suggestie voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, of een praktijkgerichte en interactieve workshop? Dien dan hier voor 1 maart aanstaande uw voorstel in.

Voorwaarden:

• Het onderwerp van de presentatie heeft écht (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers.
• Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing. (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.
• Alleen voorstellen die worden ingediend via het web-formulier zullen worden gehonoreerd.
Alle voorstellen worden op inhoud, werkvorm en diversiteit beoordeeld. In de week van 19 maart hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u 5 juni de hele dag beschikbaar bent om uw bijdrage (van 40 minuten) te verzorgen.

Interesse als bezoeker?
Tot 16 maart geldt een vroegboekkorting van €50,-. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien kunt u GRATIS een collega meenemen!
Schrijf nu in en ontvang €50 euro korting.

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in het Spant in Bussum!

Volg ons ook op Twitter via #finondnl